Ενα Τσιγαρο Δρομος^























Εκεινη χαραζε σκεψεις με τον καινουριο της ''Parker" και ακουγε με αυτια ορθανοιχτα Beatles.
Tα ματια της θωλα απο κουραση και ποτο ανικανα να δωσουν σημειο ζωηςΣκιφτη πανω απο αψυχα χαρτια μαγειρευε το μελλον της,πολυ ζαχαρη και ομορφα χρωματα του βαζε συνειδητακοιταζε λιγο τη μισανοιχτη βαλιτσα και ξανα τα ματια της επαιζαν με φιλοδοξιες και ονειρα


~Εσυ Για Μενα Θα Παθεις Ερωτα Και Εγω Για Σενα Θα Κινδυνευσω~ψελισε αργα
Προσθεσε ενα ακομη φορεμα ανακατεψε τα μαλλια της και πηρε την αποφαση να δει λιγο ουρανο αποψε,δεν θα εβγαινε για πολυ αλλωστε την επομενη καπου εκει στις 16:00 που οι αργοσχολοι ζεσταινουν τα παπλωματα,οι ελαφρα καθηστεριμενοι αδειαζουν τα πιατα και οι θεοι κοιτουν αυτοσαρκαζοντας εκεινη θα πεταγε...
ενα τσιγαρο δρομος ~Θεσσ/νικη-Μυτιληνη~ και ηθελε αυτο το τσιγαρο να το απολαυσει ως οτου τα ματια της αντικρυζαν τα δικα του
και αποφασισε να βγει αποψε φορωντας καλοραμενα ρουχα και κουραζοντας τις γαμπες της με ψηλοτακουνες γοβες.


Λιγοι δυνατοι ηχοι μουσικης ταραξαν αδιαφορα τ'αυτια της,κοσμος πολυς μα δεν πτοηστικε συνεχισε να μετραει αντιστροφα τις ωρες που απεμεναν μεχρι να ξημερωσει.
Βαρυ το αποψινο κλιμα και ειχε τοσα να σκεφτει τοσα να σχεδιασει
ΕΦΥΓΕ πεισματικα πινοντας την τελευταια γουλια σπο το μισογεματο ποτηρι της.
Δυσκολη νυχτα φωναξε δυνατα ωστε να το ακουσει και η ιδια,το στομαχι της της εκανε πολεμο και εκεινη δεν ειχε τιποτα να κανει παρα να μαχεται μεχρι τελικης πτωσης.
Ενας ευτυχισμενος και λαμπερος ηλιος της χαμογελουσε οσο εκεινη αγχωνοταν με τα διαδικαστικα του αεροπλανου στο αεροδρομιο του Βορρα.


Την ζηλεψε εκεινο το μεσημερι τη Θεσσ/νικη ηταν φωτεινη και ομορφη με μια σταλα αισιοδοξιας ηταν η ιδια πολη που ειχε αφησει φευγοντας ακολουθωντας τα βηματα του.
Καθηλωμενη εξω απο την πορτα Α3 ανυπομονουσε να δει το μπλε λεωφορειακι που θα την εβγαζε εξω απο την πορτα του αεροπλανου.


Δεν αργησε πολυ με γρηγορες κινησεις ανεβηκε την ψιλη σκαλα και χαμογελασε στην αεροσυνοδο που στεκοταν δεξια της
τοποθετησε ενα τσουρεκι Τερκενλη στα μικρα ντουλαπακια βολεψε την τσαντα της και χοθηκε διπλα στο παραθυρο


Θα ταξιδευε καπου εκει αναμεσα Στον Κοσμο κ Στον Ουρανο Μεσα Στα ~Συννεφα~

Δεν υπάρχουν σχόλια: